Sobe

1-2 osoba
20 m²

Villa Hrešć dobrodošlicu pruža gostima s izborom udobnog smještaja, uključujući klimatizirane sobe i dobro uređene apartmane. Bez obzira boravili li u sobi ili apartmanu, gosti mogu uživati ​​u raznim pogodnostima i značajkama osmišljenima kako bi unaprijedile njihov boravak.

Prostrane terase uz svaki apartman pružaju prekrasan ambijent za opuštanje i uživanje u zadivljujućim pogledima. Bez obzira da li gledaju na očaravajuće more ili okruženje, ove terase pružaju miran kutak za opuštanje i osvježenje.

Smještaj u Villi Hrešć također se može pohvaliti modernim kupaonicama opremljenim suvremenim uređajima i pogodnostima. Od prostranih tuševa do elegantnih umivaonika, kupaonice su pažljivo osmišljene kako bi pružile udobnost i praktičnost gostima.

Za dodatnu praktičnost, svaki apartman ima kuhinjski kutak koji gostima omogućuje pripremu obroka i lagane zalogaje po vlastitom nahođenju. S bitnim uređajima i priborom koji su lako dostupni, gosti imaju fleksibilnost uživanja u iskustvu samoposluživanja tijekom svog boravka.

Bez obzira odaberu li sobu ili apartman, gosti u Villi Hrešć mogu očekivati ​​udoban i ugodan boravak, upotpunjen pogodnostima prostranih terasa, modernih kupaonica i mogućnosti pripreme vlastitih obroka u dobro opremljenim kuhinjskim kutkovima.