Prekrasni apartmani s pogledom na centar Zadra

Dobrodošli u Villu Hrešć

Moderna i luksuzna vila s apartmanima i sobama, smještena u prekrasnoj uvali Maestral blizu centra Zadra, nudi očaravajući spoj udobnosti i prirodne ljepote.

Ova trokatna stambena zgrada, opremljena liftom, sastoji se od dvije sobe i šest apartmana. Izvorno stara vila, pažljivo je renovirana (posljednja obnova 2023.) i sada pripada obitelji Hrešć.

Vanjski bazen

FAQ - Često postavljana pitanja o boravku u Zadru

  Koje su mogućnosti putovanja?

  Da biste stigli do Ville Hresc, možete razmotriti sljedeće mogućnosti putovanja:

  Automobilom: Slijedite upute do adrese: Obala kneza Trpimira 28.
  Avionom: Letite do Zračne luke Zadar (ZAD) i zatim koristite taksi ili privatni prijevoz do vile.
  Autobusom: Putujte autobusom do Zadra, a zatim koristite lokalni prijevoz ili taksi kako biste stigli do vile.

  Koje se sve aktivnosti nude u blizini?

  U regiji oko Ville Hresc možete uživati u raznim aktivnostima, uključujući istraživanje povijesne starogradske jezgre Zadra, opuštanje na prekrasnim plažama, posjet nacionalnim parkovima poput Paklenice i Plitvičkih jezera, jedrenje i izleti brodom do otoka Zadarskog arhipelaga, kulturni i povijesni izleti u obližnje gradove te uživanje u lokalnoj kuhinji.

  Kakvo je vrijeme i temperatura tijekom godine?

  Općenito, vrijeme u regiji oko Ville Hresc karakterizira mediteranska klima. Ljeta su obično vruća i suha, s prosječnim temperaturama koje se kreću od 25°C do 35°C.

  Zime su blage, s prosječnim temperaturama koje se kreću od 5°C do 15°C.

  Proljeće i jesen općenito su ugodni, s umjerenim temperaturama i povremenim padalinama.

  Preporučuje se provjeriti specifičnu vremensku prognozu za vrijeme vašeg posjeta kako biste se adekvatno pripremili i spakirali odgovarajuću odjeću.

  Postoje li restorani i mogućnosti za kupovinu?

  Da, u regiji oko Ville Hrešć pronaći ćete razne restorane i mogućnosti za kupovinu koje će zadovoljiti vaše potrebe.

  Restorani: U Zadru i obližnjim gradovima nalazi se mnoštvo restorana koji nude različite kuhinje, uključujući tradicionalna dalmatinska jela, specijalitete od morskih plodova, internacionalnu kuhinju i još mnogo toga. Možete uživati u objektima na samoj obali, u udobnim obiteljskim restoranima i ekskluzivnim restoranima, uz opcije koje odgovaraju različitim ukusima i proračunima.

  Kupovina: Zadar nudi različite mogućnosti za kupovinu, od modernih trgovačkih centara do butika i lokalnih tržnica. Možete istraživati živahni gradski centar gdje ćete pronaći modne butike, suvenirnice i specijalizirane trgovine. Osim toga, postoje lokalne tržnice na kojima možete kupiti svježe namirnice, lokalne delicije i ručno izrađene predmete. U regiji se također nalaze supermarketi i trgovine za svakodnevne potrebe.

  Bez obzira tražite li kulinarsku avanturu ili želite kupovati lokalne proizvode i suvenire, u regiji oko Ville Hrešć pronaći ćete razne mogućnosti za restorane i kupovinu.

  KOje su znametinosti u blizini?

  U regiji oko Ville Hrešć možete istražiti razne znamenitosti i atrakcije, uključujući povijesni Stari grad Zadar, instalacije Morske orgulje i Pozdrav suncu, nacionalne parkove poput Paklenice i Plitvičkih jezera, Kornatske otoke, grad Nin s rimskim ruševinama i Nacionalni park Krka s prekrasnim slapovima.