Obala kneza Trpimira 28, Zadar rezervacije@villa-hresc.hr
+385 23 337 570

Description

Villa Hrešć ima dvije klimatizirane i luksuzno opremljenih soba. Oboje imaju satelitsku TV, mini bar i telefon s izravnim biranjem s privatnom telefonski broj. Kupaonice, baš kao i one u stanove, imaju sve moderne pogodnosti.

U stanove s pogledom na more, te su namještene na visoki standard. Oni su prostrane, s puno prirodnog svjetla. Oni su opremljeni sa satelitskom TV i telefon s izravnim biranjem s privatnim telefonski broj koji vam omogućuje da koristite računalo i spojiti na internet.

Plaža Apartman je klimatiziran i temperatura može regulirati prema Vašim željama. U svakom apartmanu se nalazi kuhinja povezana s dnevnim boravkom. Kuhinje su opremljene sa mini-bar (hladnjak) i daska za ploču s željezom.

Moderne kupaonice imaju prostrane tuševi, mramora umivaonicima, sušilo za kosu i sve ostalo što bi moglo trebati. Svaki apartman ima vlastitu prostranu terasu s udobnim stolicama i ležaljke za odmor i relaksaciju. Od svih terasama možete uživati u prekrasnom pogledu na more i zadarski arhipelag. U svakom apartmanu nalazi sigurna gdje možete zadržati svoje dragocjenosti.

Amenties

50m2
Besplatan internet
Terasa
Klima
Privatan parking

 

 

Prizemlje