Sadržaji

Privatna terasa pogodna za obitelji s djecom.
Doručak je samo za goste Ville i nudimo domaće delicije i veliki izbor kvalitetnih vina.
Velik i čist, samo za goste Ville.
Pranje, peglanje i posluga u sobu, usluge iznajmljivanja bicikla , dječji krevetić se može dobiti na zahtjev, privatni parking

 

Doručak

Važan dio Ville Hrešć je restoran koji se nalazi na prizemlju, služimo samo doručak. Njegova zanimljiva značajka je bar u obliku pramca broda.

Uz restoran se nalazi prostrana terasa s pogledom na vrt i ukrasnim zelenilom.

Restoran je namijenjen samo za goste hotela, a nudi velike domaće delicije i veliki izbor kvalitetnih vina. Na vaš zahtjev možemo organizirati posebne večere.

Napravite rezervaciju
Image
Image

Sunčana terasa

Velika terasa je dio Ville kompleksa koji je tu za goste da uživaju.

Villa Hrešć je moderan, luksuzno namješteni i klimatizirani Apparthotel. Nalazi se u Maestralu, prekrasnoj uvali gdje se nalazi grad Zadar. To je stara vila koja je obnovljena i sada je vlasništvo Hrešć obitelji.

Današnji dizajn spaja mediteranski ugođaj i individualni pristup svakom gostu i elegantnu unutrašnjost opremljena sa svim sadržajima.

Napravite rezervaciju

Bazen

Villa Hrešć se nalazi na samoj obali u jednoj od najboljih lokacija u Zadru, i tako svojim gostima nudi nezaboravan pogled na poluotok sa svojom starom gradskom jezgrom, otoke Zadarskog arhipelaga te brojne jedrilice i brodove koji plove blizu.

Njegov savršeni položaj čini Villu Hrešć prikladnom za goste koji traže miran i opuštajući odmor, daleko od brzog tempa života.

U isto vrijeme to je pogodno za one koji uživaju u šetnju gradom, kupovine i sve one koji žele uživati u noćnom životu grada i okolice.

Napravite rezervaciju
Image
Image

Ostalo

Vila Hrešč ima bazen s ležaljkama za sunčanje i odmor, kao i okućnicom u mediteranskom stilu. Dok se opuštate u našem vrtu možete uživati u pogledu na starogradsku jezgru i zadarskog arhipelaga.

Tu je parking na raspolaganju za sve goste & nbsp; Neke druge usluge koje nudimo našim gostima.

- pranje, peglanje i posluga u sobu

- najam bicikala

-. Dječji krevetić se može dobiti na zahtjev

U villi se nalazi restoran s prostranom terasom i bazen okružen njegovanim travnjakom i ukrasnim zelenilom. Ima vlastito parkiralište. Veselimo Vam nudi smještaj a mi ćemo se potruditi kako bi se osiguralo da imate lijepe uspomene svog boravka u Zadru.

Napravite rezervaciju