Posjetite Dalmaciju, istražite Zadar

Villa Hrešć je moderan, luksuzno namješteni i klimatizirani aparthotel.

 

Posjetite Dalmaciju

Destinacije u Dalmaciji su dostupne uključujući i Zagreb, glavni grad Republike Hrvatske, i u mreži međunarodnog zračnog prometa (Croatia Airlines - Pula, Zagreb i Zürich, Ryanair - London-Stansted, Dublin, Stockholm, Bruxelles, Oslo, Frankfurt, Düsseldorf, Germanwings - Köln, Stuttgart i Berlin, Lufthansa - München, Danube Wings - Bratislava, InterSky - Friedrichshafen).

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar je urbano središte sjeverne Dalmacije kao upravno, gospodarsko, kulturno i političko središte regije s 75.000 stanovnika. Obala je osobito razvedena, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje.

Arhipelag koji broji 24 veća i oko 300 manjih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Sjeverni Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvička jezera, Kornati, Krka i Velebit klasificiraju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude hrvatske.

Napravite rezervaciju
Image
Image

Istražite Zadar

Zadar je prelijepi stari grad. Korištenje vodiča, vaš obilazak kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života grada. Kad se umorite pokušajte se odmoriti u jednom od naših restorana, slastičarnica i kafića koje možete pronaći u gastro ponudu ovog vodiča. Uživajte slušajući koncerte, posjetite kazalište, muzeji i exhibitions.

Grad Zadar je laka destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima dobru prometnu infrastrukturu kroz koju je izravno spojena s ostalim većim gradovima Republike Hrvatske: Zagreb, Rijeka, Split i Dubrovnik, s iznimnom smještaj i suvremenom uslugom brojnih marina. Koji god način želite doći do Zadra, prirodne ljepote krajolika neće Vas ostaviti ravnodusnima.

Trajektna luka kao i nova turistička luka za kruzere nalaze se na samoj jezgri (stari dio grada) poluotoka, kao i  ulazak u Zadar trajektom ili brodom daje prekrasan pogled na cijeli grad, Vaš dolazak u Zadar je jedinstveno iskustvo (trajektne i brodske linije s Preku, Zaglav, Mali Lošinj, Pule i Ancone / Italija). Zračni promet, iako je zračna luka mala ona je suvremena (9 km udaljenost od centra), a povezuje Zadar s većim gradovima u Republici Hrvatskoj i nekim europskim metropolama.

Napravite rezervaciju