Apartmani

Stambeni dio Ville Hrešć ima tri etaže međusobno povezane liftom i sastoji se od dvije sobe i šest apartmana.

 

Dvosobni apartmani (4+1)

3 apartmana s 2 spavaće sobe sastoje se od predsoblja povezanog s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonicom i dvije spavaće sobe s bračnim krevetom u jednoj spavaćoj sobi, a drugu sobu sa 2 kreveta za jednu osobu. Tu je i kaučom na rasklapanje za dvije osobe u dnevnom boravku.

U stanove s pogledom na more, te su namještene na visoki standard. Oni su prostrane, s puno prirodnog svjetla. Oni su opremljeni sa satelitskom TV i telefon s izravnim biranjem s privatnim telefonski broj koji vam omogućuje da koristite računalo i spojiti na internet.

Plaža Apartman je klimatiziran i temperatura može regulirati prema Vašim željama. U svakom apartmanu se nalazi kuhinja povezana s dnevnim boravkom. Kuhinje su opremljene sa mini-bar (hladnjak) i daska za ploču s željezom.

Moderne kupaonice imaju prostrane tuševi, mramora umivaonicima, sušilo za kosu i sve ostalo što bi moglo trebati. Svaki apartman ima vlastitu prostranu terasu s udobnim stolicama i ležaljke za odmor i relaksaciju. Od svih terasama možete uživati u prekrasnom pogledu na more i zadarski arhipelag. U svakom apartmanu nalazi sigurna gdje možete zadržati svoje dragocjenosti.

Image
  • 60 m2

  • Besplatan WiFi

  • Terasa

  • Klimatizirano

  • Privatno parkiralište

Napravite rezervaciju
Image