Obala kneza Trpimira 28, Zadar rezervacije@villa-hresc.hr
+385 23 337 570

Description

3 Apartmana s 1 spavaćom sobom sastoji se od predsoblja povezanog s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonice i jedne spavaće sobe s bračnim krevetom. Tu je i kaučom na rasklapanje za dvije osobe u dnevnom boravku.

 

U stanove s pogledom na more, te su namještene na visoki Standard. Oni su prostrane, s puno prirodnog svjetla. Oni su opremljeni sa satelitskom TV i telefon s izravnim biranjem s privatnim telefonski broj Koji vam omogućuje da koristite računalo i spojiti Internet na.

 

Plaža Apartman je klimatiziran i temperatura može regulirati Prema Vašim željama. U svakom apartmanu se nalazi kuhinja povezana s dnevnim boravkom. Kuhinje su opremljene sa Minibar (hladnjak) i Daska za ploču s željezom.

 

Moderne kupaonice imaju prostrane tuševi, mramora umivaonicima Susilo za kosu i sve ostalo što bi moglo trebati. Svaki apartman ima vlastitu prostranu terasu s udobnim stolicama i ležaljke za odmor i relaksaciju. Von svih terasama možete uživati u prekrasnom pogledu na more i Zadarski Arhipelag. U svakom apartmanu nalazi Sigurna gdje možete zadržati svoje dragocjenosti.

Komfort

50m2
Gratis Wifi
Terrasse
Klimaanlage
Privater Parkplatz

 

 

Prizemlje